Comfortabel met onze jeep op pad

Night Plan

Onze 4×4 Toyota Hilux Diesel Double Cab (automaat) is te huur en geschikt voor (off) roadtrips in Europa. De jeep is voorzien van 2 Ezi Awn Daktenten en een volledige kampeeruitrusting. De auto is geschikt om te kamperen met 2 tot 4 volwassenen of met een gezin van 2 volwassenen en 3 kinderen onder de 12 jaar. Geschikt om op safari door Europa te gaan.

De auto heeft het comfort van een moderne auto bij het rijden op de (snel)weg en biedt alle mogelijkheden van off road rijden. De jeep is zeer geschikt voor het maken van een avontuurlijke roadtrip door bijvoorbeeld Engeland, Scandinaviƫ of Zuid Europa. Of voor een outdoorweek in Nederland of Belgiƫ. De Toyota Hilux 1 of de Toyota Hilux 2 huur je via SnappCar.

Kampeerauto met volledige uitrusting

De kampeeruitrusting bestaat onder meer uit stoelen en tafel, borden, bestek, pannen, gasfles en gasstel, koelkast op extra accu. Hierdoor is het mogelijk om enkele dagen zonder stroom te bivakkeren. Je hoeft alleen een slaapzak en kussen mee te nemen. Kortom, koffers erin en de koelkast vullen en on the road ermee! Check de complete lijst met de kampeeruitrusting.

Mountainbike of (race)fiets mee?

Heb je zin om te fietsen op je trip? Dan kan dat. De auto heeft een trekhaak. Dus fietsen kunnen makkelijk mee. Heb je zelf geen fietsendrager dan is het mogelijk om een 2 of 3 fietsendrager erbij te huren. Zo maak je je roadtrip door Europa of in Nederland compleet.

Outdoor tips en trips

Het plannen van je roadtrip begint natuurlijk met het plannen van een mooie route, ultieme kampeerplekjes en bezienswaardigheden. De voorbereiding is al de helft van het plezier van je roadtrip. Om je op weg te helpen of idee te geven, kun je kijken op onze outdoor tips en roadtrips door Europa.