Tarieven

Op zoek naar een jeep met daktent? Huur voor je roadtrip onze 4×4 jeep, een Toyota Hilux Double Cab, met daktenten en complete kampeeruitrusting. In deze auto passen en slapen maximaal 5 personen en de jeep huur je via SnappCar. Het huurbedrag bestaat uit:

  • het dagtarief 95 euro
  • een bedrag voor verzekering
  • de bemiddelingskosten voor SnappCar
  • verhuur vanaf 7 dagen

De kosten zijn exclusief brandstof en inclusief 300 vrije km’s per dag. Check tarieven en beschikbaarheid van de Toyota Hilux 1 en de Toyota Hilux 2.

Huur een jeep met daktent via SnappCar

De Hilux met daktent is ons eigen bezit, we zijn dus geen bedrijf. Daarom hebben we ervoor gekozen om de auto via SnappCar te verhuren. Door de terreinauto met kampeeruitrusting via SnappCar te boeken, ga je goed verzekerd op weg. En krijg je hulp bij pech in het buitenland.

Hulp in het buitenland

De Toyota Hilux is in uitstekende conditie als je hem meeneemt. Onderweg kan er natuurlijk altijd wat gebeuren, waardoor je hulp in het het buitenland nodig hebt. Dat is ook allemaal goed geregeld via SnappCar. Je krijgt 24/7 hulp in het buitenland in geval van pech. Met de verzekering is alles geregeld in geval van schade. Kortom, zonder zorgen kun je je trip starten.

Contact

Heb je zin om op pad te gaan of wil je meer informatie? Neem dan eerst contact met ons op, dan kunnen we je plannen en wensen bespreken en kijken we samen hoe we die kunnen invullen. Wil je inspiratie voor je reis, kijk dan eens bij onze ideeën voor outdoortips en roadtrips in Europa.